Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Διευκρινιστική ανακοίνωση προς τους γονείς- δικαιούχους voucher για τους Παιδικούς-Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Ν. Προποντίδας, για αποστολή δικαιολογητικών.

Σε συνέχεια της από 21/8/2024, καλούνται oι ωφελούμενοι γονείς δικαιούχοι voucher, οι οποίοι έχουν καταθέσει αίτηση για την εγγραφή των παιδιών τους στους Παιδικούς-Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Ν. Προποντίδας, όπως αποστείλουν το voucher (σε μορφή pdf), αλλά και την καρτέλα των οριστικών αποτελεσμάτων με τα μόρια που έλαβαν (όπως η παρακάτω φωτογραφία και την οποία μπορούν να την βρουν στην εξής διεύθυνση: https://aitisi24.eetaa.gr/final-results), για το πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ («Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση, καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» περιόδου 2024–2025), από τις 22/8/24 έως και τις 30/8/24 στις κάτωθι ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ανάλογα με τη δομή που επιθυμούν, προκειμένου να γίνει η κατάρτιση των σχετικών πινάκων για το σχολικό έτος 2024-2025.
Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την αξιολόγηση των αιτήσεων των Εγγραφών και Επανεγγραφών νηπίων και την κατάρτιση των σχετικών πινάκων για το σχολικό έτος 2024-2025.
Σημειώνεται ότι οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου θα ανοίξουν στις 2/9/2024.
Στοιχεία επικοινωνίας Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών:
Παιδικός σταθμός Ν. Τρίγλιας: kefo@nea-propontida.gr
Παιδικός σταθμός Σημάντρων: paidikos.simantron@gmail.com
Παιδικός σταθμός Ν. Μουδανιών (Γ.Παπανδρέου 5): paidikos.moudania@gmail.com
Παιδικός Σταθμός Ν. Μουδανιών (Λεωφόρος Δημάρχου Δαμιανού Ιορδανίδη): paidikosmoudania@yahoo.gr
Βρεφικός σταθμός Ν. Μουδανιών: bsmoudania@nea-propontida.gr
Βρεφονηπιακός Σταθμός Ν. Καλλικράτειας: bns.kallikrateias@gmail.com
Μετάβαση στο περιεχόμενο