Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Εγκαίνια των έργων αποκατάστασης του οδικού δικτύου Σημάντρων- Πορταριάς

Ο Υπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος Thodoris Livanios
επισκέφθηκε το Δήμο μας και τέλεσε τα εγκαίνια των έργων αποκατάστασης του οδικού δικτύου Σημάντρων- Πορταριάς (έως τον κόμβο με την Ε.Ο. Ν. Μουδανιών – Ν. Τρίγλιας), προϋπολογισμού μελέτης 4.700.000,00€, που υλοποιήθηκαν με χρηματοδότηση του Ταμείου Ανάκαμψης.
Στα εγκαίνια παρέστησαν μεταξύ άλλων: ο Υφυπουργός Εσωτερικών Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, ο βουλευτής Ιωάννης Γιώργος, η Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Κατερίνα Ζωγράφου, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης Ιωάννης Σάββας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ιωάννης Κουφίδης, Αντιδήμαρχοι του Δήμου μας και δημοτικοί σύμβουλοι, Πρόεδροι Κοινοτήτων, Σύμβουλοι Κοινοτήτων και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

Ακολούθησε σύσκεψη στο Δημαρχείο, όπου ο Δήμαρχος παρουσίασε τα έργα που υλοποιούνται στον Δήμο μας μέσω διαφορετικών χρηματοδοτικών προγραμμάτων, ενώ ζήτησε τη στήριξη της πολιτείας για έργα ύδρευσης και άρδευσης, καθώς το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η έλλειψη νερού. Ενημέρωσε ότι ήδη υπάρχουν απόλυτα έτοιμα και δημοπρατημένα έργα ύδρευσης που αναζητείται η χρηματοδότησή τους. Τέλος, του παρέδωσε τιμητική πλακέτα για τη στήριξή του αλλά και την πρόσφατη απόφασή του να χρηματοδοτηθεί η κατασκευή του ειδικού γυμνασίου-λυκείου και ΕΕΕΚ του Δήμου μας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο