Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Επίσκεψη του Υφυπουργού Δικαιοσύνης στο Ειρηνοδικείο Ν. Μουδανιών

O Υφυπουργός Δικαιοσύνης Ιωάννης Μπούγας συνοδευμένος από συνεργάτες του επισκέφθηκε το ειρηνοδικείο Ν. Μουδανιών, μετά την πρόσφατη αναβάθμισή του σε Περιφερειακό Πρωτοδικείο. Πραγματοποίησε έλεγχο των εγκαταστάσεων, προκειμένου να γίνουν απαραίτητες αλλαγές, καθώς θα στελεχωθεί με επιπλέον προσωπικό. Ζήτησε ακόμη τη συνδρομή του Δήμου για τη σύνταξη μελέτης, προκειμένου στη συνέχεια από το Υπουργείο να εγκατασταθεί ανελκυστήρας (εξωτερικά του κτιρίου), ώστε να διευκολυνθεί η πρόσβαση σε όσους έχουν κινητικά προβλήματα.
Στη συνάντηση εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής παρευρέθηκαν η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δέσποινα Ραμανδάνη και η Δημοτική Σύμβουλος Αναστασία Γιοβανοπούλου.

«Χαίρομαι που στη συνάντησή μου, πριν αρκετούς μήνες, με τον Υφυπουργό, βρήκα «ευήκοα ώτα». Ανέλυσα την πραγματικότητα αλλά και την πρόθεση του Δήμου να σταθεί κοντά στο Υπουργείο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Οι ανάγκες και ο όγκος των υποθέσεων του ειρηνοδικείου Ν. Μουδανιών οδηγούσαν προς την απόφαση της αναβάθμισης και οφείλω να ευχαριστήσω για αυτό την ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης» δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Μ. Καρράς.

Μετάβαση στο περιεχόμενο