Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Τελετή βράβευσης των διακριθέντων στον 2ο Μαθητικό Διαγωνισμό Έκφρασης που διοργάνωσαν οι Νεανικές Συνάξεις Οσίας Παρασκευής

Την Τρίτη 4 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Οσίας Παρασκευής η τελετή βράβευσης των μαθητών που διακρίθηκαν στον 2ο Μαθητικό Διαγωνισμό Έκφρασης που διοργάνωσαν οι Νεανικές Συνάξεις της Οσίας Παρασκευής Ν. Καλλικράτειας.
Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας Μανώλης Καρράς, οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Χατζηαλέξης, Χριστίνα Μηκέ, Αθανασία Εμμανουηλίδου και ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Νέας Καλλικράτειας Αθανάσιος Σούμπουρλος.
Εκτός από την απονομή των βραβείων και των δώρων στους διακριθέντες μαθητές πραγματοποιήθηκε και κλήρωση με δώρα για τους μαθητές που συμμετείχαν στον Διαγωνισμό και δεν διακρίθηκαν. Οι βεβαιώσεις συμμετοχής των μαθητών, που συμμετείχαν στον Διαγωνισμό δόθηκαν μέσω των τμημάτων των σχολείων.
Ο Διαγωνισμός απευθυνόταν στους μαθητές του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Καλλικράτειας. Οι κατηγορίες του μαθητικού διαγωνισμού που πήραν μέρος οι μαθητές ήταν: 1. Διήγημα, 2. Ποίηση και 3. Ζωγραφική. Πιο συγκεκριμένα στις κατηγορίες Διήγημα και Ποίηση δικαίωμα συμμετοχής είχαν μόνο οι μαθητές που φοιτούν στις τάξεις Τετάρτη, Πέμπτη και Έκτη των δύο Δημοτικών Σχολείων της Νέας Καλλικράτειας. Στην κατηγορία ζωγραφικής συμμετείχαν οι μαθητές όλων των τάξεων, ενώ οι συμμετοχές ήταν ατομικές.
Το θέμα που έπρεπε να αναδείξουν ήταν ιδιαίτερα σημαντικό και επίκαιρο: «Ζητάτε πόλεμο; Εμείς ΕΙΡΗΝΗ!».
Μετάβαση στο περιεχόμενο