Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Συνεχίζονται οι εργασίες του έργου “Κατασκευή συλλογής, μεταφοράς και επεξεργασίας λυμάτων Παραλίας Διονυσίου (Περιοχή Μουριές) Δήμου Νέας Προποντίδας”

✔️Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες του έργου “Κατασκευή συλλογής, μεταφοράς και επεξεργασίας λυμάτων Παραλίας Διονυσίου (Περιοχή Μουριές) Δήμου Νέας Προποντίδας”. Στην συγκεκριμένη φάση, πραγματοποιείται η κατασκευή του αντλιοστασίου στην περιοχή των Μουριών.
✅Σχετικά με το έργο:
Το φυσικό αντικείμενο του έργου περιλαμβάνει: σύστημα αποχέτευσης με αναρρόφηση (δίκτυα μήκους περίπου 6.860 μ. με τουλάχιστον 120 βαλβίδες και λοιπό εξοπλισμό), αντλιοστάσιο αναρρόφησης VS-2, καταθλιπτικό αγωγό μεταφοράς στο υφιστάμενο αντλιοστάσιο Παραλίας Διονυσίου μήκους περίπου 1.160 μ., καθώς και αναβάθμιση του υφιστάμενου αντλιοστασίου Διονυσίου, σύστημα αυτοματισμών που περιλαμβάνει τον Τοπικό Σταθμό Ελέγχου και σύστημα παρακολούθησης λειτουργίας φρεατίων-βαλβίδων κενού και Κεντρικό Σταθμό Ελέγχου. Τέλος περιλαμβάνει και την επέκταση των υφιστάμενων Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων, καθώς και τις ιδιωτικές συνδέσεις των ιδιοκτησιών.
Μετάβαση στο περιεχόμενο