Ανακοινώσεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

Σας καλούμε να συμμετέχετε σε τακτική συνεδρίαση του Σώματος που θα γίνει δια περιφοράς την Παρασκευή 8/5/2020 με ώρα έναρξης 13.00 και λήξη 20.00.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας και σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 10 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 55/Α’/11-3-2020), το άρθρο 42 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 75/Α’/30-3-2020) και τις υπ΄αρ. 18318/13-03-2020 και 40/20930/31-3-2020 εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών, για λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Περισσότερα...

Προσκόμιση δικαιολογητικών για τη μοριοδότηση των πωλητών που δραστηριοποιούνται στη λαϊκή αγορά των Νέων Μουδανιών

Ενόψει της μετακίνησης της λαϊκής αγοράς των Νέων Μουδανιών σε νέα θέση, σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 79/2020 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Προποντίδας, παρακαλούνται όλοι οι πωλητές που κατέχουν νόμιμα θέση στη λαϊκή αγορά των Νέων Μουδανιών και δεν έχουν υποβάλει αίτηση, να προσκομίσουν μέχρι την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020 αίτηση με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, όπως αναλυτικά αναφέρονται στο έντυπο της αίτησης που επισυνάπτεται, προκειμένου να μοριοδοτηθούν σύμφωνα με το σύστημα που ορίζει η νομοθεσία προκειμένου να τους αποδοθούν οι θέσεις.

Επισημαίνεται ότι πωλητές οι οποίοι οφείλουν ημερήσιο τέλος πέρα των δύο μηνών χάνουν τη θέση τους και δεν θα λάβουν μέρος στη διαδικασία.

Μέχρι τη λήξη των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), ή με τηλεομοιοτυπία (fax) (2373065791), ή με ταχυδρομείο, ή με υπηρεσίες ταχυμεταφοράς.

Κατεβάστε την Αίτηση

Ο Δήμαρχος 

Εμμανουήλ Καρράς

Χορήγηση αδειών νέων φυτεύσεων οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου

Οι ενδιαφερόμενοι για την απόκτηση άδειας νέας φύτευσης οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου, μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας του ΥΠ.Α.Α.Τ. (www.minagric.gr  Ψηφιακές Υπηρεσίες Αίτηση Αδειών Φύτευσης Αμπέλου), αίτηση-υπεύθυνη δήλωση από την 10η Απριλίου έως και την 10η Μαΐου 2020. Αίτηση μπορούν να υποβάλλουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα.

Για να είναι επιλέξιμες οι αιτήσεις θα πρέπει ο αιτών να διαθέτει αγροτεμάχιο ή αγροτεμάχια έκτασης τουλάχιστον ίσης με την έκταση που αιτείται. Ως ελάχιστη αιτούμενη έκταση ανά αγροτεμάχιο ορίζεται το ένα (1) στρέμμα.

Το/α αγροτεμάχιο/α μπορεί να είναι ιδιόκτητο/α ή ενοικιαζόμενο/α τουλάχιστον για εφτά (7) έτη. Οι αιτήσεις είναι αποδεκτές όταν σ’ αυτές επισυνάπτονται ηλεκτρονικά τα

παραστατικά ιδιοκτησίας ή ενοικίασης των αγροτεμαχίων.

Στην αίτηση-υπεύθυνη δήλωση, δηλώνεται η έκταση (σε στρέμματα) και οι συντεταγμένες των κορυφών κάθε αγροτεμαχίου, για το οποίο πρόκειται να χορηγηθεί η άδεια, καθώς και το δημοτικό διαμέρισμα και το τοπωνύμιο της περιοχής του.

Επίσης στην αίτηση-υπεύθυνη δήλωση, επισυνάπτονται τα δικαιολογητικά που αφορούν τα κατά περίπτωση κριτήρια προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε Χαλκιδικής 2371351270 / 433.

Η Αν. Προϊσταμένη της Δ/νσης

Κράββα Νικολέττα

 

Πίνακας συμμετεχόντων πωλητών στη λαϊκή αγορά Ν. Καλλικράτειας την Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Το πλήρες κείμενο της Ανακοίνωσης

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Φεστιβάλ Θάλασσας 2019

Παράταση ρύθμισης οφειλών

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Σύνδεση σε αποχετευτικό δίκτυο

Δημοτικά Τέλη

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα