Δελτία Τύπου

Επίσκεψη στον Δήμαρχο μελών του Δ.Σ της ακαδημίας μπάσκετ MBA

Τον Δήμαρχο κ. Μ. Καρρά επισκέφθηκαν ο κ. Τυροβούζης Νέστορας και η κα Δώρα Χαριτοπούλου, ως εκπρόσωποι του Δ.Σ της νεοιδρυθείσας ακαδημίας μπάσκετ στα Ν. Μουδανιά ΜΒΑ (Moudania Basketball Academy), προκειμένου να του ευχηθούν καλή χρονιά και να του δωρίζουν τη στολή της ακαδημίας. 

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν η Προέδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Δ. Ραμανδάνη, ο Προέδρος του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Π. Σαρόγλου και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Αστ. Ταμπούρλος.

Ο Δήμαρχος 

Εμμανουήλ Καρράς

mba1_1 mba1_2

Επισκευαστικές εργασίες στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Μουδανιών

Σε εξέλιξη βρίσκονται επισκευαστικές εργασίες στο Δημοτικό θέατρο Ν. Μουδανιών. Ήδη πραγματοποιήθηκε η επισκευή της στέγης και αντιμετωπίστηκε το θέμα εισροής υδάτων. Στην παρούσα φάση γίνεται αντικατάσταση κάποιων γυψοσανίδων, ενώ συνεχίζεται και ο ελαιοχρωματισμός εσωτερικά και εξωτερικά του κτιρίου.

Ο Δήμαρχος 

Εμμανουήλ Καρράς

anaskevi_1 anaskevi_2 anaskevi_3 anaskevi_4 anaskevi_5 anaskevi_6

Έλεγχος ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) για τον κορωνοϊό για τους Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από κλιμάκια του ΕΟΔΥ. στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας και πρόληψης της εκπαιδευτικής κοινότητας, ενόψει του ασφαλούς ανοίγματος Δημοτικώ

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ πρόκειται να πραγματοποιήσουν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) για τον κορονοϊό (covid-19) στους Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Δημοτικών και Νηπιαγωγείων), στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας και πρόληψης της εκπαιδευτικής κοινότητας, ενόψει του ασφαλούς ανοίγματος Δημοτικών και Νηπιαγωγείων. 

Ειδικότερα, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκετε την Κυριακή 10 Ιανουαρίου από τις 9:00 έως και τις 14:00, στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών (από την οδό Μακεδονίας)

Όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να κάνουν το τεστ, θα πρέπει:

Να γνωρίζουν απαραίτητα το ΑΜΚΑ τους και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου τους (η ενημέρωση θα γίνει με σχετικό μήνυμα που θα σταλεί στο κινητό του πολίτη που εξετάσθηκε).

Να στείλουν με SMS τον κωδικό 1 στο 13033 για την μετακίνηση τους.

Κατά τη διάρκεια του δειγματολογικών ελέγχων, θα τηρηθούν απαρέγκλιτα όλα τα μέτρα προστασίας κατά της διάδοσης του κορονοϊού.

Ο Δήμαρχος

Εμμανουήλ Καρράς

Δελτίο Καιρού

Σύμφωνα με το από 8/1/2021 Δελτίο Καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για την Κεντρική Μακεδονία προβλέπεται :

Για αύριο Σάββατο 9/1/2021:

Καιρός: νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως τις πρωινές και τις βραδινές ώρες και πιθανώς τις πρώτες πρωινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες.

Ανεμοι: Νοτίων διευθύνσεων 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Γρήγορα όμως από τα δυτικά θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Για την Κυριακή 10/1/2021:

Καιρός : Αυξημένες νεφώσεις με βροχές.

Άνεμοι : Ανατολικών διευθύνσεων 2 – 3 στα θαλάσσια

Θερμοκρασία : Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Πέμπτη 7-1-2021

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ,  την Πέμπτη 7-1-2021, στις παρακάτω περιοχές: από 8:00 έως 10:30 στα Ν. Μουδανιά και συγκεκριμένα στην οδό Παναγία Κορυφινής, στο τμήμα του νέου Νηπιαγωγείου, περιοχή Γυμνασίου- Λυκείου, φούρνος Δεκουλάκου. 

Η διακοπή θα γίνει μόνο, αν οι καιρικές συνθήκες είναι κατάλληλες, ώστε να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εργασίες ενίσχυσης, βελτίωσης και συντήρησης των δικτύων. Εάν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από τον χρόνο λήξης που αναφέρεται παραπάνω.

Επίσης, για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμη κι αν βρίσκονται στο έδαφος, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να ελέγξουν, αν περιστρέφονται, όπως πριν.

Ευχές για Καλή Χρονιά

prdrsdmtksmb_1

Διανομή τροφίμων στους Ρομά

Διανομή τροφίμων και παιχνιδάκια στα παιδιά των Ρομά που ζουν στη Ν.Ποτίδαια πραγματοποιήθηκε χθες παρουσία του Δημάρχου Μ. Καρρά, ο οποίος συνομίλησε μαζί τους κυρίως για την αξία της μόρφωσης και τη στήριξη του Δήμου προς την κατεύθυνση αυτή. 

“Θα προχωρήσουμε άμεσα σε κατασκευή στάσης, ώστε να μπορούν τα παιδιά να πάνε στο σχολείο, ενώ θα γίνει προσπάθεια για ασφαλτόστρωση του δρόμου. Θα είμαστε κοντά σας αλλά σας ζητώ να δώσετε στα παιδιά σας την ευκαιρία να μάθουν γράμματα”  δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Μ. Καρράς. 

Ο Δήμαρχος 

Εμμανουήλ Καρράς

trofima-roma_1 trofima-roma_2 trofima-roma_3 trofima-roma_4 trofima-roma_5

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Φεστιβάλ Θάλασσας 2019

Παράταση ρύθμισης οφειλών

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Σύνδεση σε αποχετευτικό δίκτυο

Δημοτικά Τέλη

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα