Δελτία Τύπου

Αναγραφή λανθασμένης ημερομηνίας στους λογαριασμούς ύδρευσης Πετραλώνων και Ν. Τενέδου

Από την Υπηρεσία Ύδρευσης και Αποχέτευσης ανακοινώνεται ότι εκ παραδρομής στους εκδοθέντες λογαριασμούς των Κοινοτήτων Πετραλώνων και Ν. Τενέδου έχει αναγραφεί λανθασμένη ημερομηνία λήξης.

➡️Συγκεκριμένα,

1. Για τα Ν. Πετράλωνα 29-7-2020 αντί του ορθού που είναι 30-10-2020

2. Για τη Ν. Τένεδο 29-9-2020, αντί του ορθού που είναι 30-10-2020

➡️Άρα και στις δύο Κοινότητες, η ημερομηνία λήξης είναι 30-10-2020

tenedos-logar_1 tenedos-logar_2

 

Αποτελέσματα της Προκήρυξης ΣΟΧ1/2020 (αρ. πρωτ. 424/18.08.2020), πρόσληψης εκπαιδευτικού - καλλιτεχνικού προσωπικού,,με αντίτιμο, στον Ο.Π.Α. του Δήμου Νέας Προποντίδας.

Για τους πίνακες των αποτελεσμάτων πατήστε εδώ

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο

Ξεκίνησαν οι εγγραφές (καθημερινά 9.00-18.00) στο Δημοτικό Ωδείο στα Ν. Μουδανιά (Γ. Παπανδρέου 12). Τα μαθήματα των οργάνων είναι ατομικά, γίνονται μία φορά την εβδομάδα και υποστηρίζονται από εβδομαδιαίο ομαδικό μάθημα θεωρίας και σολφέζ. 

Δραστηριότητες, όπως συναυλίες μαθητών, καθηγητών, μικρών συνόλων, συναντήσεις μουσικών σχημάτων, συμμετοχή σε κοινωνικοπολιτιστικές εκδηλώσεις περιλαμβάνονται στον ετήσιο προγραμματισμό. 

Επίσης, τηρούνται πιστά οι οδηγίες του ΕΟΔΥ κι όσα προβλέπονται από σχετικές Υπουργικές Αποφάσεις. Αξίζει, τέλος, να αναφερθεί ότι και κατά την περσινή χρονιά είτε με διαδικτυακά μαθήματα είτε με αναπληρώσεις, η χρονιά ολοκληρώθηκε κανονικά. 

Φέτος, θα λειτουργήσουν τα εξής τμήματα:

Περισσότερα...

Σύνδεση στο αποχετευτικό δίκτυο των Ν. Πλάγιων (παραλιακό μέτωπο)

Με την 184/2020 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου καλούνται οι ιδιοκτήτες ακινήτων στο παραλιακό μέτωπο των Ν. Πλαγίων να προχωρήσουν σε σύνδεση με το αποχετευτικό δίκτυο (δίκτυο αναρρόφησης). 

Η αίτηση κατατίθεται από τον ιδιοκτήτη (ή κατάλληλα εξουσιοδοτημένο άτομο με επικύρωση του γνησίου της υπογραφής του εξουσιοδοτούντος από Δημόσια Αρχή) και περιλαμβάνει τα στοιχεία του καταναλωτή και του ακινήτου, ενώ σημειώνεται ότι υποβάλλεται ένας μόνο φάκελος ανά οικοδομή από τον ιδιοκτήτη ή τον εξουσιοδοτημένο διαχειριστή αυτής δηλαδή, όταν είναι περισσότερες της μία ιδιοκτησίες ως τμήματα οριζόντιας ιδιοκτησίας  θα παροχετεύουν τα λύματά τους με κοινό αγωγό και θα αφορούν μία σύνδεση με το δίκτυο, τότε οι ιδιοκτήτες κάνουν κοινή αίτηση, με αναφορά όλων των καταναλωτών, που θα αφορά η ενιαία σύνδεση, ονοματεπώνυμο και κωδικός καταναλωτή. Σε περίπτωση που ιδιοκτήτης του ακινήτου τυγχάνει εταιρεία, θα πρέπει να προσκομίζονται όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα του εκπροσώπου της και τα καταστατικά έγγραφα.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά του φακέλου της σύνδεσης που απαιτείται να προσκομιστούν είναι τα ακόλουθα:

Περισσότερα...

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020 στο Δήμο Νέας Προποντίδας: Αξίζει τον κόπο να δώσουμε ενωμένοι αυτή την προσπάθεια!

Πρώτη μέρα στο σχολείο για τους μαθητές

Χτύπησε σήμερα το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Δήμου μας. Μετά από μία δύσκολη χρονιά, που περιελάμβανε μεταξύ άλλων την προσαρμογή στις νέες συνθήκες της εξ' αποστάσεως εκπαίδευσης, τα παιδιά βρέθηκαν και πάλι στο γνώριμο για αυτούς περιβάλλον. Οι συνθήκες διαφορετικές με τη χρήση της μάσκας υποχρεωτική, χωρίς όμως να σταθεί ικανή να περιορίσει τη χαρά και τα χαμόγελά τους.

Οι αγιασμοί πραγματοποιήθηκαν βάσει των σχετικών εγκυκλίων του Υπουργείου Παιδείας στον αύλειο χώρο παρουσία αντιπροσωπείας εκπαιδευτικών και μαθητών, ενώ στη συνέχεια ο ιερέας πέρασε από όλες τις τάξεις για να ευλογήσει τα παιδιά.

“Εύχομαι σε όλα τα παιδιά, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς καλή σχολική χρονιά. Η σημασία της παιδείας είναι καθοριστική στη ζωή του κάθε ανθρώπου. Όπως είπε ο μεγάλος μας φιλόσοφος Σωκράτης: “Η παιδεία, καθάπερ ευδαίμων χώρα, πάντα τ΄ αγαθά φέρει”. Η μόρφωση, όπως μία εύφορη γη φέρνει όλα τα καλά. Γι' αυτό οφείλουμε όλοι να φροντίσουμε για την παροχή αυτού του πολύτιμου αγαθού. Από τη μεριά μου διαβεβαιώνω για ακόμη μία φορά ότι η δημοτική αρχή κάνει και θα συνεχίσει να κάνει, ό, τι χρειάζεται, για τη διασφάλιση κατάλληλων και ασφαλών συνθηκών στα σχολεία μας” δήλωσε ο Δήμαρχος Μ. Καρράς. 

Ο Δήμαρχος 

Εμμανουήλ Καρράς

agios-mama-agiasmos_1 agios-mama-agiasmos_2 agios-mama-agiasmos_3 agios-mama-agiasmos_4 agios-mama-agiasmos_5 agios-mama-agiasmos_6 agios-mama-agiasmos_7 agios-mama-agiasmos_8 agios-mama-agiasmos_9 agios-mama-agiasmos_10

 

ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ Ν. ΤΡΙΓΛΙΑΣ, Ν. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ

Οι πίνακες:

14-09-2020

15-09-2020

16-09-2020

ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΔΗΜΟΥ Ν.ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ

ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΔΗΜΟΥ Ν.ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ

Στο Δήμο μας λειτουργούν τέσσερα (4) ΚΔΑΠ και δύο (2) ΚΔΑΠ-ΜΕΑ. Τα ΚΔΑΠ λειτουργούν εκτός σχολικού ωραρίου τις απογευματινές ώρες, αλλά και τις περιόδους, όπως διακοπές Χριστουγέννων, Πάσχα και καλοκαιρινούς μήνες λειτουργούν τις πρωινές ώρες.

☎️Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε:

Περισσότερα...

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Φεστιβάλ Θάλασσας 2019

Παράταση ρύθμισης οφειλών

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Σύνδεση σε αποχετευτικό δίκτυο

Δημοτικά Τέλη

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα