Δελτία Τύπου

Ευχαριστούμε θερμά!!

Άξιες συγχαρητηρίων, είναι οι πράξεις των καταστηματαρχών, οι οποίοι με αίσθημα ευθύνης προσφέρουν απλόχερα, βοηθώντας έτσι το έργο της δομής «Βοήθεια στο Σπίτι».

Ειδικότερα, ευχαριστούμε θερμά την κα Σουραηλίδου Βαλεντίνη ιδιοκτήτρια του καταστήματος  “OH LA LA” η οποία τις προηγούμενες ημέρες προσέφερε 8 ζευγάρια παιδικά υποδήματα.

Με τη αξιέπαινη αυτή στήριξη, καλύπτονται οι απαραίτητες ανάγκες των δικαιούχων της Δομής Βοήθεια στο Σπίτι. 

Ο Δήμαρχος 

 Εμμανουήλ Καρράς

efxar_1 efxar_2

 

Έκτακτο Δελτίο Καιρού Επιδείνωσης Καιρού με βροχές και καταιγίδες

Για αύριο Σάββατο προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες από τα δυτικά αρχικά στη Μακεδονία και από το μεσημέρι στη Θράκη. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά, ενώ βαθμιαία θα εξασθενήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί. 

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 6 και στο Θρακικό τοπικά 7 μποφόρ. Βαθμιαία το απόγευμα από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και τη νύχτα θα εξασθενήσουν. 

Η θερμοκρασία στη Μακεδονία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς κελσίου και στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Τοποθέτηση ειδικού κατασκευασμένου isobox στο Ειδικό Δημοτικό και Ειδικό Νηπιαγωγείο του Δήμου Νέας Προποντίδας.

Τοποθετήθηκε στον χώρο του Ειδικού Δημοτικού και Ειδικού Νηπιαγωγείου Δήμου Νέας Προποντίδας ειδικό κατασκευασμένο isobox. Η τοποθέτηση ήταν αναγκαία, καθώς το μαθητικό δυναμικό του εκπαιδευτηρίου έχει αυξηθεί σε σχέση με παλαιότερες χρονιές.  Ταυτόχρονα, με την τοποθέτηση του καλύπτονται οι διδακτικές ανάγκες των μαθητών και διευκολύνεται το έργο των εκπαιδευτικών του σχολείου.

«Οι εργασίες τοποθέτησης της προκατ αίθουσας, ολοκληρώθηκαν έγκαιρα έτσι ώστε να καλυφθούν οι στεγαστικές ανάγκες που προέκυψαν. Ωστόσο η λύση αυτή είναι προσωρινή, καθώς το έργο «Κατασκευή Ειδικού Δημοτικού και Ειδικού Νηπιαγωγείου του Δήμου Νέας Προποντίδας» βρίσκεται σε διαδικασία σύναψης σύμβασης και η οποία αναμένεται σύντομα να ολοκληρωθεί», ανέφερε ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας κ. Καρράς.

Ο Δήμαρχος 

Εμμανουήλ Καρράς

container_2 container_3 container_4 container_5

Λίστες Λαϊκών Αγορών 30/09/2020

Για τη λίστα που αφορά στη λαϊκή των Νέων Μουδανιών πατήστε εδώ

Για τη λίστα που αφορά στη λαϊκή της Νέας Καλλικράτειας πατήστε εδώ

Για τη λίστα που αφορά στη λαϊκή της Νέας Τρίγλιας πατήστε εδώ

7η ημέρα Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2020 Δήμου Νέας Προποντίδας

Την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020, 7η ημέρα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, «ΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ» σε επιλεγμένους δρόμους στο κέντρο της  πόλης των Νέων Μουδανιών και πρωτεύουσας του Δήμου μας, έκλεισαν οι οδοί Κύπρου, Βασματζίδη και Εθνικής Αντιστάσεως από τις 07:30  το πρωί, για τις ανάγκες του προγράμματος της ΕΕΚ 2020, όπως ορίζει το καταστατικό και η χάρτα της εν λόγω διοργάνωσης, για συμμετοχές  πόλεων που αξιολογούνται με το σύνολο των κριτηρίων και  αποτελούν προϋποθέσεις για την  συμμετοχή τους.

Περισσότερα...

Έναρξη Προγραμμάτων Αθλητισμού 2020 – 2021

Ο Οργανισμός Πολιτισμού κι Αθλητισμού του Δήμου Νέας Προποντίδας κατάφερε να πετύχει την έγκριση 62 συνολικά τμημάτων του προγράμματος ‘’Άθληση για Όλους’’. Για πρώτη φορά θα υλοποιηθούν προγράμματα άθλησης στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας και στα Ειδικά Νηπιαγωγεία και Δημοτικά, που λειτουργούν στην Πορταριά και στη Ν. Ποτίδαια. 

Αναλυτικά για το 2020-2021 θα λειτουργήσουν τα εξής Τμήματα:

Περισσότερα...

Ευχαριστούμε θερμά!

Ευχαριστούμε θερμά την κα. Ψαθά- Χατζηπαππά Γεωργία, ιδιοκτήτρια του βιβλιοπωλείου «ΟΙΩΝΌΣ», η οποία προσέφερε στη δομή «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Νέας Προποντίδας, σχολικά είδη (τσάντες και τετράδια), Τα σχολικά αυτά, θα διανεμηθούν στα παιδιά των δικαιούχων του προγράμματος.

Υπευθυνότητα, ανθρωπιά και σεβασμός απέναντι στον συνάνθρωπο είναι τρείς λέξεις που χαρακτηρίζουν αυτή την αξιέπαινη πράξη. 

Ο Δήμαρχος 

Εμμανουήλ Καρράς

dnmlkn_1

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Φεστιβάλ Θάλασσας 2019

Παράταση ρύθμισης οφειλών

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Σύνδεση σε αποχετευτικό δίκτυο

Δημοτικά Τέλη

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα