ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ Ν.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ

Το Τμήμα Αθλητισμού του Οργανισμού Πολιτισμού κι Αθλητισμού του Δήμου Νέας Προποντίδας, σας γνωστοποιεί πως, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Μουδανιών εκτελούνται εργασίες αποκατάστασης του αγωνιστικού χώρου και ως εκ τούτου, θα παραμείνει κλειστό από τις 5/9/2016 έως την ολοκλήρωση των εργασιών στις 11/9/2016.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού

Μπέης  Εμμανουήλ

Tακτική Συνεδρίαση του ΟΠΑ 23.08.2016

Σας καλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου την  Τρίτη 23 Αυγούστου 2016 και ώρα 14:30 στην αίθουσα Συνεδρίασης του Οργανισμού, όπου θα συζητηθούν τα παρακάτω θέματα και θα ληφθούν σχετικές αποφάσεις.

Τα θέματα της τακτικής συνεδρίασης είναι τα εξής:
1.Μη άσκηση έφεσης κατά της υπ’ αριθ. 312/2015 απόφασης του Ειρηνοδικείου Ν. Μουδανιών.          
2.Μη άσκηση έφεσης κατά της υπ’ αριθ. 170/2016 απόφασης του Ειρηνοδικείου Ν. Μουδανιών.
3. Πρόσληψη καλλιτεχνικού-διδακτικού προσωπικού, μουσικών με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου έως εννέα (9) μηνών, επί ωρομίσθια, για υπηρεσίες έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους.
4. Τροποποίηση- συμπλήρωση της με αριθμ. 70/2015 απόφασης του Δ.Σ. του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Ν. Προποντίδας: ''Kαθορισμός διδάκτρων των τμημάτων των Δημοτικών Ωδείων του Οργανισμού Πολιτισμού και  Αθλητισμού Δήμου Νέας Προποντίδας''.
5. Συνδιοργάνωση εκδήλωσης του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Ν. Προποντίδας με τη Δ/νση και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Ν. Μουδανιών με θέμα: '' Tα 30 χρόνια  λειτουργίας και προσφοράς του Kέντρου Υγείας Ν. Μουδανιών''.
6. Ορισμός – τοποθέτηση Καλλιτεχνικού Διευθυντή στο Δημοτικό Ωδείο Νέας Προποντίδας.
7. Διοργάνωση εκδήλωσης με αφορμή  τον εορτασμό της μνήμης του Χρυσοστόμου Σμύρνης στη Νέα Τρίγλια Ν. Χαλκιδικής.
8. Αποδοχή της χρηματοδότησης του ποσού των 35.000,00€ από το Δήμο Νέας Προποντίδας.
9. 2η Αναμόρφωση του προϋπολογισμού οικ. έτους 2016, του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Ν. Προποντίδας.
10. Ψήφιση πιστώσεων του ΟΠΑ.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού

Μπέης  Εμμανουήλ

Τακτική Συνεδρίαση ΟΠΑ 16.08.2016

Σας καλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου την  Τρίτη 16 Αυγούστου 2016 και ώρα 14:30 στην αίθουσα Συνεδρίασης του Οργανισμού, όπου θα συζητηθούν τα παρακάτω θέματα και θα ληφθούν σχετικές αποφάσεις.

Τα θέματα της τακτικής συνεδρίασης είναι τα εξής:
1. Άσκηση ή μη άσκηση έφεσης κατά της υπ’αριθ. 312/2015 απόφασης του Ειρηνοδικείου Ν. Μουδανιών.
2. Μη άσκηση έφεσης κατά της υπ’ αριθ. 170/2016 απόφασης του Ειρηνοδικείου Ν. Μουδανιών.

 

 

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού

Μπέης  Εμμανουήλ

Δημοσίευση Ισολογισμού ΟΠΑ 2014 και 2015

Δημοσιεύεται ο Ισολογισμός του ΟΠΑ για το έτος 2014 και 2015.

Το σχετικό αρχείο για το έτος 2014.

Το σχετικό αρχείο για το έτος 2015.

Τακτική Συνεδρίαση ΟΠΑ 1.08.2016

Σας καλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου τη Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016 και ώρα 14:30 στην αίθουσα Συνεδρίασης του Οργανισμού, όπου θα συζητηθεί το παρακάτω θέμα και θα ληφθεί σχετική απόφαση.


Το θέμα της τακτικής συνεδρίασης είναι το εξής:

1.Συνδιοργάνωση εκδήλωσης με τίτλο '' 5η Εμπορική έκθεση Χαλκιδικής''.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού

Μπέης  Εμμανουήλ

Tακτική Συνεδρίαση ΟΠΑ 15.07.2016

Σας καλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου την  Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016 και ώρα 14:30 στην αίθουσα Συνεδρίασης του Οργανισμού, όπου θα συζητηθεί το παρακάτω θέμα και θα ληφθεί σχετική απόφαση.

Το θέμα της τακτικής συνεδρίασης είναι το εξής:

1. Ψήφιση πιστώσεων Ο.Π.Α. έτους 2016.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού

Μπέης  Εμμανουήλ

Μεγάλες επιτυχίες των αθλητών του κλασικού αθλητισμού Συμμετοχές στους Πανευρωπαϊκούς και Βαλκανικούς Αγώνες

Ο Οργανισμός Πολιτισμού κι Αθλητισμού εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους τρεις αθλητές ρίψεων του τμήματος στίβου, Λατιφλάρι Τάσο, Οδυσσέα Μουζενίδη και Ελίνα Τσένγκο που με τις εξαιρετικές τους επιδόσεις σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις- Σιθώνεια, Πανελλήνιους Αγώνες Ανδρών και Παίδων - Κορασίδων - όχι μόνο κατέρριψαν τα Πανελλήνια ρεκόρ με σπουδαίες ατομικές προσπάθειες αλλά κατάφεραν και πήραν το εισιτήριο για τους Βαλκανικούς και Πανευρωπαϊκούς αγώνες, συγκεκριμένα:
Ο Λατιφλάρι Τάσος, κατέκτησε – για πρώτη φορά αθλητής του νομού Χαλκιδικής- το 1ο Πανελλήνιο Ανδρών  Σφαιροβολίας με ατομικό ρεκόρ 17.72μ. βάζοντας το όνομά του στη σχετική λίστα των διακριθέντων.
Ο Οδυσσέας Μουζενίδης, στα Σιθώνεια κατάφερε διπλό Πανελλήνιο ρεκόρ στο άθλημα της σφαιροβολίας με την καταπληκτική επίδοση των 21.41μ. που τον  αναδεικνύει τον κορυφαίο αθλητή στον κόσμο, στην κατηγορία Παίδων.
  Επίσης, ο ίδιος αθλητής στους Πανελλήνιους αγώνες Παίδων, στο άθλημα της δισκοβολίας με επίδοση 56,57μ.  έπιασε το όριο για τους Πανευρωπαϊκούς αγώνες.
Η Ελίνα Τσένγκο, κατέρριψε το Πανελλήνιο ρεκόρ Κορασίδων – αν και παγκορασίδα- στους Πανελλήνιους αγώνες, κατακτώντας την 1η θέση στο άθλημα του ακοντισμού με την μεγάλη βολή των 54.04μ.
  Επιπρόσθετα, οφείλουμε να συγχαρούμε την Σοφία Κεσίδου που στο άθλημα της δισκοβολίας στην κατηγορία Παγκορασίδων Α', κατέκτησε την 1η θέση με επίδοση 39,72μ. εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της στους αγώνες ρίψεων ΕΛΛΑΔΑ – ΚΥΠΡΟΥ με την Εθνική Ομάδα.
  Συγχαρητήρια στους παραπάνω αθλητές που με τις μεγάλες επιδόσεις τους επιβεβαιώνουν το υψηλό αγωνιστικό τους επίπεδο κι αποτελούν φωτεινό παράδειγμα ήθους και ψυχικής δύναμης όχι μόνο για τους νέους του Δήμου μας αλλά και πανελληνίως.  
Συγχαίρουμε επίσης και τον προπονητή τους κ. Γιώργο - Γιάννη Μποτσκαριώβ, που με την προπονητική στρατηγική του, οδηγεί τους αθλητές μας στην κορυφή των διακριθέντων αθλητών.
Ευχόμαστε και για το μέλλον πολλές επιτυχίες στους αθλητές μας, οι οποίοι προσεχώς θα συμμετέχουν στους Βαλκανικούς και Πανευρωπαϊκούς Αγώνες και είμαστε πεπεισμένοι πως θα εκπροσωπήσουν επάξια τη χώρα μας.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού

Μπέης  Εμμανουήλ

metaleia_1 met_1_1 metaleia_3 metaleia_4

Tακτική Συνεδρίαση ΟΠΑ 06/7/2016

Σας καλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016 και ώρα 14:30 στην αίθουσα Συνεδρίασης του Οργανισμού, όπου θα συζητηθεί το παρακάτω θέμα και θα ληφθεί σχετική απόφαση.

Το θέμα της τακτικής συνεδρίασης είναι το εξής:

1.Ψήφιση πιστώσεων Ο.Π.Α. έτους 2016.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού

Μπέης  Εμμανουήλ

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Φεστιβάλ Θάλασσας 2019

Παράταση ρύθμισης οφειλών

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Σύνδεση σε αποχετευτικό δίκτυο

Δημοτικά Τέλη

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα