31-07-2014 ΘΕΣΜΟΦΟΡΙΑΖΟΥΣΕΣ

Ο Θεατρικός Οργανισμός Ακροπόλ παρουσίασε την Πέμπτη στις 31-07-2014 μία από τις σημαντικότερες κωμωδίες του Αριστοφάνη, τις «Θεσμοφοριάζουσες»,στα πλαίσια του Φεστιβάλ της Θάλασσας.  Η παράσταση είχε αναβληθεί   λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών. Οι «Θεσμοφοριάζουσες» με τον Γιώργο Κιμούλη και τον Δημήτρη Πιατά στους πρωταγωνιστικούς ρόλους..Στις Θεσμοφοριάζουσες του Αριστοφάνη, όλα είναι... γυναίκα. Άντρες μιλούν για τις γυναίκες, γυναίκες μιλούν για τις γυναίκες, άντρες μιμούνται τις γυναίκες, άντρες ντύνονται γυναίκες, άντρες εναντιώνονται στο γυναικείο κόσμο, γυναίκες ελπίζουν σ' έναν κόσμο γυναικείο.

thesmoforiazouses_8 thesmoforiazouses_7 thesmoforiazouses_6 thesmoforiazouses_5 thesmoforiazouses_4 thesmoforiazouses_3 thesmoforiazouses_2 thesmoforiazouses_1

20-07-2014 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΝΑΤΑΣΑΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ

Σάββατο 20 Ιουλίου σε ένα κατάμεστο αμφιθέατρο, έγινε η επίσημη έναρξη του Φεστιβάλ της Θάλασσας, από τον Πρόεδρο του ΟΠΑ Αναστάσιο Χατεδάκη  και τον μελλοντικό δήμαρχο Νέας Προποντίδας Μανώλη Καρρά, με τη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου.
Η Νατάσα Θεοδωρίδου με επιλεγμένα τραγούδια από το προσωπικό της ρεπερτόριο, αλλά και μεγάλα λαϊκά τραγούδια του χθες και του σήμερα, δημιούργησε μια μεγάλη παρέα που συμμετείχε και διασκέδασε σε ένα «λαϊκό ξεφάντωμα». Ανάμεσα στο κοινό που παρακολούθησε τη συναυλία ήταν και ένας μεγάλος καλλιτέχνης της ελληνικής μουσικής ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

theodoridou2_3 theodoridou2_2 theodoridou2_1 theodoridou_1 theodoridou_4 theodoridou_2 theodoridou_3 theodoridou_6 theodoridou_5

 

18-07-2014 Ο ΚΑΤΑΔΙΚΟΣ ΜΟΥ - ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ

Στις 18-07-2014 και στο Αμφιθέατρο των Νέων Μουδανιών η Ελένη Ράντου και ο θίασος της παρουσίασαν το δικό της βραβευμένο έργο ΄ Ο ΚΑΤΑΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΄. Μία σύγχρονη κωμωδία με έντονους ρυθμούς και ανατροπές, που καταγράφει με χιούμορ αλλά και διεισδυτική ματιά τη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα και ό,τι μας κάνει και φοβόμαστε. Μια  παράσταση βαθιά ανθρώπινη, που αξίζει να τη δουν όλοι.

rantou_1 rantou_2 rantou_3 rantou_4 rantou_5 rantou_6

 

09-07-2014 ΛΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΧΑΧΑΝΑ

Στις 09-07-2014 και στο Αμφιθέατρο των Νέων Μουδανιών πραγματοποιήθηκε η παράσταση του Τάσου Ιωαννίδη ΛΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΧΑΧΑΝΑ με τη συνεργασία της χορογράφου σκηνοθέτιδος Αποστολίας Παπαδημάκη. Μια μοναδική μουσικοθεατρική παράσταση.

laxana_1 laxana_2 laxana_3 laxana_4 laxana_5 laxana_6

 

26-07-2014 Μάντεψε ποιός θα πεθάνει απόψε

Με αγωνία μυστήριο αλλά και χιούμορ ο θίασος της Κάτιας Δανδουλάκη παρουσίασε το  αστυνομικό  θρίλερ " Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε" σε σκηνοθεσία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα.  Η πλοκή και οι συνεχόμενες ανατροπές, καθήλωσαν τους θεατές μέχρι το τέλος του έργου και ο θίασος καταχειροκροτήθηκε από το κοινό.

dandoulaki_1 dandoulaki_1 dandoulaki_3 dandoulaki_4 dandoulaki_5 dandoulaki_6

 

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Φεστιβάλ Θάλασσας 2019

Παράταση ρύθμισης οφειλών

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Σύνδεση σε αποχετευτικό δίκτυο

Δημοτικά Τέλη

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα