Δελτία Πληροφόρησης

Διακοπή ηλεκτροδότησης

Από το Δήμο Νέας Προποντίδας ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με αναγγελία του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., την Πέμπτη 23 Μαΐου 2019 θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος για ενίσχυση, βελτίωση και συντήρηση των δικτύων από τις 08:30 έως 09:30 στην περιοχή Ν.Μουδανιά προς Ν.Ποτίδαια (από βενζινάδικο SHELL μέχρι τη γέφυρα της Ν.Ποτίδαιας και περιοχή camping Ουζούνη από τις 08:30 έως τις 15:00.      

Έργο Καταπολέμησης Κουνουπιών Π.Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2019 - Πρόγραμμα Συνεργείων

Πρόγραμμα κίνησης συνεργείων 21ης εβδομάδας  (20/05/2019 - 25/05/2019)

Ημέρα Καλής Πράξης από την εταιρεία "Κωτσόβολος"

Για 7η συνεχόμενη χρονιά προετοιμάζουμε με πολύ χαρά την Ημέρα Καλής Πράξης 2019, τη μεγαλύτερη οργανωμένη, εθελοντική, συλλογική δράση της εταιρείας μας. Η Ημέρα Καλής Πράξης είναι ο θεσμός που αγαπούμε και στηρίζουμε και συνδέεται απόλυτα με την αποστολή μας ως εταιρεία να προσφέρουμε με μοναδικό τρόπο Εμπειρία, Προϊόντα και Υπηρεσίες που βελτιώνουν σημαντικά την καθημερινή ζωή των πελατών μας σε όλα τα σημεία επαφής μαζί τους. 

Η ιδιαίτερη αυτή πρωτοβουλία αποτελεί τον πιο σημαντικό πυλώνα στα κομμάτια <<Εθελοντισμός>> και <<Τοπική Κοινωνία>> του προγράμματος Εταιρικής Ευθύνης της Κωτσόβολος, που αποδεικνύει ότι προσφέρει έμπρακτη βοήθεια και υποστήριξη πέρα από το περιβάλλον των καταστημάτων.

Μέσα σε 6 συνεχόμενες χρονιές έχουμε καταφέρει να προσφέρουμε στην τοπική κοινωνία, μέσα στην οποία λειτουργεί κάθε κατάστημα μας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτά τα χρόνια έχουμε καταφέρει, συνολικά, να παρακινήσουμε πάνω από 6000 εθελοντές, να οργανώσουμε πάνω από 300 δράσεις και να ξεπερνούμε κάθε φορά τον εαυτό μας.

Στα πλαίσια των παραπάνω αποφασίσαμε σαν κατάστημα τον καλλωπισμό παρτεριών σε συγκεκριμένο τμήμα του πεζόδρομου στην Παραλία Διονυσίου με φύτευση λουλουδιών.

Έργο Καταπολέμησης Κουνουπιών Π.Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2019 - Πρόγραμμα Συνεργείων

Πρόγραμμα κίνησης συνεργείων 20ης εβδομάδας  (13/05/2019 - 18/05/2019)

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων Βόλεϊ στο Κλειστό Ν.Μουδανιών

Μία σημαντική αθλητική διοργάνωση θα φιλοξενήσουν τα Ν. Μουδανιά από την Πέμπτη 16 έως και την Κυριακή 19 Μαΐου

Οικοδεσπότης θα είναι το βόλεϊ του Π.Ο. Μουδανιών και πιο συγκεκριμένα, η ομάδα των Παίδων, η οποία θα συμμετάσχει στον Α’ όμιλο της προημιτελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων. 

Το πρόγραμμα των αγώνων που θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο των Ν. Μουδανιών έχει ως εξής:

  • 1η αγωνιστική - Πέμπτη 16 Μαΐου

18:00 Πήγασος Πολίχνης - ΠΟ Μουδανιών

20:00 ΑΟ Ορεστιάδας - ΑΟ Πρέβεζας

  • 2η αγωνιστική - Παρασκευή 17 Μαΐου

18:00 ΑΟ Ορεστιάδας - Πήγασος Πολίχνης

20:00 ΑΟ Πρέβεζας - ΠΟ Μουδανιών

  • 3η αγωνιστική - Σάββατο 18 Μαΐου

15:00 ΠΟ Μουδανιών - ΑΟ Ορεστιάδας

17:00 Πήγασος Πολίχνης - ΑΟ Πρέβεζας

  • Ημιτελική φάση - Κυριακή 19 Μαΐου

Προσκαλούμε τους φίλους του βόλεϊ αλλά και του αθλητισμού γενικότερα να έρθουν στο γήπεδο για να δουν ωραίους αγώνες, σε πολιτισμένη ατμόσφαιρα, με πρωταγωνιστές μερικές από τις καλύτερες ομάδες βόλεϊ της Ελλάδας σε επίπεδο Παίδων.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

pompanellinio_1

Διακοπή ηλεκτροδότησης

Από το Δήμο Νέας Προποντίδας ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με αναγγελία του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., την Τρίτη 14 Μαΐου 2019 θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος για ενίσχυση, βελτίωση και συντήρηση των δικτύων από τις 08:00 έως 11:30 στα Ν.Μουδανιά (περιοχή είσοδος οικισμού ΒΕΚΑΜ).      

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Φεστιβάλ Θάλασσας 2019

Παράταση ρύθμισης οφειλών

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Σύνδεση σε αποχετευτικό δίκτυο

Δημοτικά Τέλη

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα