Δελτία Πληροφόρησης

Διακοπή υδροδότησης

Από την Υπηρεσία Ύδρευσης ανακοινώνεται ότι θα διακοπεί η υδροδότηση του παλιού δικτύου ύδρευσης σε όλα τα Ν. Μουδανιά (πλην της περιοχής Αλμύρας), μέχρι να αποκατασταθεί βλάβη σε κεντρικό αγωγό.

Διακοπή υδροδότησης

Από τον Δήμο Νέας Προποντίδας ανακοινώνεται, πως σήμερα Τρίτη 19/5/2020 πως η διακοπή υδροδότησης στα Νέα Μουδανιά από την περιοχή Ειρηνοδικείου μέχρι και την οδό Ελευθερίας, λόγω βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης θα διαρκέσει έως και τις 15:00 μ.μ.

Διακοπή Υδροδότησης

Διακοπή υδροδότησης λόγω εργασιών, θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020, από τις 8 το πρωί έως τις 11 στην παραλία της Ν. Καλλικράτειας (από τον Μασούτη έως τη βίλα Πετμεζά).

Διακοπή υδροδότησης 14-05-2020

Από τον Δήμο Νέας Προποντίδας ανακοινώνεται, πως αύριο Πέμπτη 14 Μαΐου 2020, από τις 8:00 π.μ. έως και τις 15:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί διακοπή υδροδότησης στις περιοχές, Πανόραμα, Μεταμόρφωση, Ηλιοβασίλεμα και Μετόχι Νέας Ποτίδαιας, λόγω καθαρισμού της δεξαμενής

dkpnr_1

Διακοπή υδροδότησης 08-05-2020

Από τον Δήμο Νέας Προποντίδας ανακοινώνεται, πως λόγω βλάβης του κεντρικού αγωγού -στο παλιό δίκτυο ύδρευσης- των Νέων Μουδανιών, θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού, σήμερα Παρασκευή 8 Μαΐου 2020, έως και τις 16:30 μ.μ.

  dkpnr_1

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος 11-05-2020

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ,  τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2020 από τις 9:30- 10:30, στην παρακάτω περιοχή:

•Νέα Καλλικράτεια – από την περιοχή των Κοιμητηρίων Νέας Καλλικράτειας και σε όλο το παραλιακό μέτωπο, έως και το “Sahara”.

     Η διακοπή θα γίνει μόνο, αν οι καιρικές συνθήκες είναι κατάλληλες, ώστε να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εργασίες ενίσχυσης, βελτίωσης και συντήρησης των δικτύων. Εάν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από τον χρόνο λήξης που αναφέρεται παραπάνω.

   Επίσης, για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμη κι αν βρίσκονται στο έδαφος, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να ελέγξουν, αν περιστρέφονται, όπως πριν.

  Dkpr_1

Διακοπή υδροδότησης στην Ν.Καλλικράτεια

Διακοπή νερού θα γίνει αύριο από τις 8 το πρωί έως το μεσημέρι στην οδό Παρναβέλη της Ν. Καλλικράτειας - από το ύψος της Αυγερίδη έως την παραλία- για αντικατάσταση αγωγού ύδρευσης. 

diakopi-nerou_1

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Φεστιβάλ Θάλασσας 2019

Παράταση ρύθμισης οφειλών

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Σύνδεση σε αποχετευτικό δίκτυο

Δημοτικά Τέλη

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα