Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας 2015

Σύνοψη του Μαθητικού Φεστιβάλ Θάλασσας 2015

Παρακολουθήστε τη σύνοψη του Μαθητικού Φεστιβάλ Θάλασσας 2015

Ακούστε και το ραδιοφωνικό διαφημιστικό σποτ για τις εκδηλώσεις του Μαθητικού Φεστιβάλ Θάλασσας 2015

4η και 5η ημέρα του Μαθητικού Φεστιβάλ Θάλασσας του Δήμου Νέας Προποντίδας

math_festival_4_5_1 math_festival_4_5_2 math_festival_4_5_3 math_festival_4_5_4 math_festival_4_5_5 math_festival_4_5_6 math_festival_4_5_7 math_festival_4_5_8 math_festival_4_5_9 math_festival_4_5_10 math_festival_4_5_11 math_festival_4_5_12 math_festival_4_5_13

Για άλλα δύο βράδια οι μαθητές και οι μαθήτριες των σχολείων του Δήμου Νέας Προποντίδας που συμμετείχαν στο Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας του Δήμου Νέας Προποντίδας με τίτλο “ΧΟΡΕΥΩ, ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ, ΠΑΙΖΩ...” την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Ιουνίου μας ταξίδεψαν σε δρόμους έκφρασης και δημιουργίας με κέφι και ζωντάνια, στέλνοντας αισιόδοξα μηνύματα συνεργασίας και ομαδικότητας.
Τα ποικίλα προγράμματα που περιείχαν χορούς τραγούδια και θεατρικά δρώμενα, ενθουσίασαν το κοινό που κατέκλυσε το αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών και απόλαυσε τις καλλιτεχνικές δημιουργίες τους.
Συγχαρητήρια αξίζουν στους μαθητές, τους διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ν.Τρίγλιας, του Γυμνασίου Ν.Καλλικράτειας, του Δημοτικού Σχολείου Σημάντρων, του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ν.Μουδανιών, του 1ου Γυμνασίου Ν.Μουδανιών, του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ν.Μουδανιών του Δημοτικού Σχολείου Παραλίας Διονυσίου και της ορχήστρας μαθητών του Δημοτικού Ωδείου.

Ο Δήμαρχος

 Εμμανουήλ Καρράς

3η μέρα του Μαθητικού Φεστιβάλ Θάλασσας του Δήμου Νέας Προποντίδας

math_festival_3_7 math_festival_3_1 math_festival_3_2 math_festival_3_3 math_festival_3_4 math_festival_3_5 math_festival_3_6 math_festival_3_10 math_festival_3_8 math_festival_3_9

Για ακόμη μια βραδιά οι μαθητές και μαθήτριες των σχολείων του Δήμου μας, που συμμετέχουν στο   Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας του Δήμου Νέας Προποντίδας, ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και απελευθέρωσαν την καλλιτεχνική τους φύση.
Απέδειξαν για ακόμη μια φορά πως η παιδεία, η τέχνη και ο πολιτισμός είναι η καλύτερη επένδυση για το μέλλον του τόπου μας.
Αξίζουν συγχαρητήρια στους μαθητές, διευθυντές και δασκάλους του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ν.Μουδανιών, του 2ου Γυμνασίου Ν.Μουδανιών, του Δημοτικού Σχολείου Πορταριάς και του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ν.Ποτίδαιας που συμμετείχαν στη χθεσινή βραδιά
Το  Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας του Δήμου Νέας Προποντίδας και του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού, με τίτλο “ΧΟΡΕΥΩ, ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ, ΠΑΙΖΩ...” συνεχίζεται σήμερα Παρασκευή 5 Ιουνίου με τις συμμετοχές του 2ου  Δημοτικού Σχολείου Ν.Τρίγλιας, του Γυμνασίου Ν.Καλλικράτειας, του  Δημοτικού Σχολείου Σημάντρων, του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ν.Μουδανιών και του 1ου Γυμνασίου Ν.Μουδανιών και αύριο Σάββατο 6 Ιουνίου με τις συμμετοχές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ν.Μουδανιών, του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Τρίγλιας, του Δημοτικού σχολείου παραλίας Διονυσίου και της ορχήστρας των μαθητών του Δημοτικού Ωδείου στις 20:30 στο αμφιθέατρο Ν.Μουδανιών.
 

Ο Δήμαρχος

 Εμμανουήλ Καρράς

1η μέρα Μαθητικού Φεστιβάλ Θάλασσας Δήμου Νέας Προποντίδας

math_festival_PREMIERA_1 math_festival_PREMIERA_2 math_festival_PREMIERA_3 math_festival_PREMIERA_4 math_festival_PREMIERA_5 math_festival_PREMIERA_6 math_festival_PREMIERA_7 math_festival_PREMIERA_9 math_festival_PREMIERA_10 math_festival_PREMIERA_11 math_festival_PREMIERA_12 math_festival_PREMIERA_13

Πρεμιέρα είχε χθες Τρίτη 2 Ιουνίου 2015, το Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας του Δήμου Νέας Προποντίδας και του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού με τίτλο “Χορεύω – Τραγουδάω – Παίζω..”, με τη μεγάλη συμμετοχή του κοινού που χειροκρότησε τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων του Δήμου μας και απόλαυσε πλούσια προγράμματα γεμάτα χορό, μουσική, θέατρο και δρώμενα.
Τα παιδιά μας πρόσφεραν στιγμές χαράς, συγκίνησης, αισιοδοξίας για το μέλλον και έστειλαν μηνύματα ελπίδας και συνεργασίας.
Ας αγκαλιάσουμε ακόμη περισσότερο τις βραδιές δημιουργίας των παιδιών έως το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015 κάθε βράδυ στις 20:30 στο αμφιθέατρο Ν.Μουδανιών και ας χαρούμε την δημιουργικότητα και την ξεγνοιασιά σε αυτές τις πέντε βραδιές πολιτιστικής δημιουργίας.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους μαθητές, τους διευθυντές και τους δασκάλους του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου - Νηπιαγωγείου Νέας Προποντίδας, του Δημοτικού Σχολείου Ν.Ποτίδαιας, του Δημοτικού Σχολείου Λακκώματος και του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ν.Μουδανιών που συμμετείχαν στη χθεσινή βραδιά.
Στο αποψινό πρόγραμμα συμμετέχουν το Δημοτικό Σχολείο Φλογητών – Πλαγίων, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ν.Μουδανιών, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ν.Καλλικράτειας και το Γυμνάσιο Ν.Τρίγλιας.

Ο Δήμαρχος

 Εμμανουήλ Καρράς

2η μέρα του Μαθητικού Φεστιβάλ Θάλασσας του Δήμου Νέας Προποντίδας

math_festival_2_7 math_festival_2_1 math_festival_2_2 math_festival_2_3 math_festival_2_4 math_festival_2_5 math_festival_2_6

Πλημμύρισαν και χθες το βράδυ το αμφιθέατρο Ν.Μουδανιών μαθητές και μαθήτριες των σχολείων του Δήμου μας, συμμετέχοντας στη 2η μέρα του Μαθητικού Φεστιβάλ Θάλασσας του Δήμου Νέας Προποντίδας και του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού με τίτλο “ΧΟΡΕΥΩ, ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ, ΠΑΙΖΩ...” και μας προσέφεραν μια ακόμη υπέροχη βραδιά, πλούσια σε τέχνη, πολιτισμό και παράδοση.
Μια πανδαισία χρωμάτων, μουσικής, θεάτρου και τραγουδιών είχε την ευκαιρία να απολαύσει το κοινό που κατέκλυσε το αμφιθέατρο Ν.Μουδανιών και χειροκρότησε τόσο τα παιδιά όσο και τους εκπαιδευτικούς τους για τις συγκινήσεις που μας προσέφεραν.
Συγχαρητήρια αξίζουν στους μαθητές, διευθυντές και δασκάλους του Δημοτικού Σχολείου Φλογητών – Πλαγίων, του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ν.Μουδανιών, του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ν.Καλλικράτειας και του Γυμνασίου Ν.Τρίγλιας που συμμετείχαν στη χθεσινή βραδιά. Οι βραδιές δημιουργίας συνεχίζονται έως το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015 κάθε βράδυ στις 20:30 στο αμφιθέατρο Ν.Μουδανιών.
Στο αποψινό πρόγραμμα συμμετέχουν το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ν.Μουδανιών, το 2ο Γυμνάσιο Ν.Μουδανιών, το Δημοτικό Σχολείο Πορταριάς και το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ν.Ποτίδαιας.

Ο Δήμαρχος

 Εμμανουήλ Καρράς

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Φεστιβάλ Θάλασσας 2019

Παράταση ρύθμισης οφειλών

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Σύνδεση σε αποχετευτικό δίκτυο

Δημοτικά Τέλη

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα