Δελτία Τύπου

Φροντίδα αδέσποτων ζώων

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας έχει δημιουργήσει ομάδα εθελοντών, που καλύπτουν τις ανάγκες σίτισης των αδέσποτων ζώων, στο σύνολο των οικισμών του Δήμου. Η ομάδα αποτελείται από εθελοντές, οι οποίοι είναι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Ν. Προποντίδας και μετακινούνται με την ειδική κάρτα μετακίνησης για Σίτιση Αδέσποτων Ζώων -που τους έχει δοθεί από το Τμήμα Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων του Δήμου, συγκεκριμένες ημέρες και ώρες.

     Οι βεβαιώσεις που χορηγεί ο Δήμος για σίτιση αφορούν μόνο τα αδέσποτα και χορηγούνται μόνο στους δημότες, που στηρίζουν εθελοντικά και συνεχώς το έργο του Δήμου για την φροντίδα των αδέσποτων ζώων.

     Βεβαιώσεις για σίτιση δεσποζόμενων κατοικίδιων και μετακινήσεις εκτός του Δήμου Νέας Προποντίδας, δεν προβλέπονται μέχρι σήμερα από τη Νομοθεσία.

      Ακόμη, θα παρακαλούσαμε τους δημότες μας, σε περίπτωση που εντοπίζουν περιοχές όπου υπάρχουν αδέσποτα και τα οποία δεν γνωρίζουμε, να ενημερώνουν το Τμήμα Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων του Δήμου μας, καλώντας στο 2373350241, κατά τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή) από τις 9:00 έως τις 14:00.

  Ο Δήμαρχος 

Εμμανουήλ Καρράς

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Φεστιβάλ Θάλασσας 2019

Παράταση ρύθμισης οφειλών

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Σύνδεση σε αποχετευτικό δίκτυο

Δημοτικά Τέλη

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα