Δελτία Τύπου

Γίνε κι εσύ Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών και δώρισε Ζωή!

Η Μαρία δεν το σκέφτηκε καθόλου. Ήρθε και συμπλήρωσε πρόθυμα την αίτηση Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών σε σχετική εκδήλωση, που πραγματοποίησε ο Δήμος μας. Το δείγμα σάλιου, που έδωσε, ταξίδεψε στον Σύλλογο Όραμα Ελπίδας με τον οποίο έχει συνάψει συνεργασία ο Δήμος μας. 

Το γενετικό της υλικό καταχωρήθηκε στην Παγκόσμια Τράπεζα εθελοντών δοτών και πριν λίγες ημέρες έλαβε ευχαριστήρια επιστολή από το Όραμα Ελπίδας. Πλέον ανυπομονεί να λάβει εκείνο το μαγικό τηλεφώνημα, που θα της πει ότι βρέθηκε συμβατή με κάποιον συνάνθρωπό μας, ώστε να του χαρίσει ζωή!

Ο Δήμος μας λόγω της έξαρσης της πανδημίας δεν μπορεί στην παρούσα φάση να λάβει δείγματα σάλιου, ωστόσο συγκεντρώνει αιτήσεις εθελοντών δοτών, τους οποίους και θα ενημερώσει στη συνέχεια για το πότε θα γίνει η λήψη. 

Επίσης, για να ενθαρρύνουμε την προσπάθεια που γίνεται, σας ανακοινώνουμε ότι νοσηλευτές του Δήμου προτίθενται να έρθουν στον χώρο σας (όταν αυτό είναι εφικτό) και να λάβουν το δείγμα σάλιου. Για αυτό και οι αιτήσεις μπορεί να είναι ατομικές ή οικογενειακές. Μπορούν ακόμη να δηλωθούν ομαδικές συμμετοχές ή επιχειρήσεις. 

Εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να δηλώσετε ηλεκτρονικά στο mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για όποια απορία ή πληροφορία μπορείτε να καλείτε την κα Μαργωμένου Χριστίνα στο 693 137 1441. 

• Αν έχετε λάβει ανάλογη επιστολή, προσθέστε την στα σχόλια ή διαδώστε κι εσείς τη σημασία της προσφοράς μυελού των οστών, ώστε να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο η οικογένεια εθελοντών δοτών!

miel-osto_1 miel-osto_2

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Φεστιβάλ Θάλασσας 2019

Παράταση ρύθμισης οφειλών

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Σύνδεση σε αποχετευτικό δίκτυο

Δημοτικά Τέλη

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα