Δελτία Τύπου

Το "Sail for Pink" στο Λάκκωμα

Με τη δράση στο Λάκκωμα ολοκληρώθηκε η ομαδική συμμετοχή του Δήμου Ν. Προποντίδας στην εκστρατεία του Συλλόγου Άλμα Ζωής Ν. Θεσσαλονίκης “Sail for Pink”στο πλαίσιο του μήνα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνου του μαστού, που είναι ο Οκτώβρης. 

Φέτος οι ιδιαίτερες συνθήκες της πανδημίας δεν επέτρεψαν τις ανοιχτές συγκεντρώσεις κι έτσι με μικρότερες τοπικές δράσεις ο Δήμος έστειλε και πάλι το μήνυμα ότι «Η πρόληψη σώζει ζωές». Ενημέρωση που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια συνδυαστικά με το Πρόγραμμα δωρεάν μαστογραφιών. 

Οι φετινές δράσεις πραγματοποιήθηκαν στις τρεις Δημοτικές Ενότητες: Ν. Μουδανιά, Ν. Τρίγλια Ν. Καλλικράτεια, καθώς και στο Λάκκωμα, όπου εθελόντριες συμμετείχαν και συγκρότησαν τοπική ομάδα. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τη στήριξή τους και την εθελοντική προσφορά τους όλες τις κυρίες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου, καθώς και τις τοπικές συντονίστριες: Ανανιάδου Φωτεινή, Αρβανίτου Ανθή, Λιόλιου Ευαγγελία και Χατζηπαναγιώτου Φρόσω. 

*Η δράση πραγματοποιήθηκε, πριν τη λήψη των νέων περιοριστικών μέτρων, κατά το χρονικό διάστημα δηλαδή που η χρήση μάσκας στους εξωτερικούς χώρους δεν ήταν υποχρεωτική.

Ο Δήμαρχος 

Εμμανουήλ Καρράς

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Φεστιβάλ Θάλασσας 2019

Παράταση ρύθμισης οφειλών

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Σύνδεση σε αποχετευτικό δίκτυο

Δημοτικά Τέλη

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα