Δελτία Τύπου

Πρώτη μέρα στο σχολείο για τους μαθητές

Χτύπησε σήμερα το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Δήμου μας. Μετά από μία δύσκολη χρονιά, που περιελάμβανε μεταξύ άλλων την προσαρμογή στις νέες συνθήκες της εξ' αποστάσεως εκπαίδευσης, τα παιδιά βρέθηκαν και πάλι στο γνώριμο για αυτούς περιβάλλον. Οι συνθήκες διαφορετικές με τη χρήση της μάσκας υποχρεωτική, χωρίς όμως να σταθεί ικανή να περιορίσει τη χαρά και τα χαμόγελά τους.

Οι αγιασμοί πραγματοποιήθηκαν βάσει των σχετικών εγκυκλίων του Υπουργείου Παιδείας στον αύλειο χώρο παρουσία αντιπροσωπείας εκπαιδευτικών και μαθητών, ενώ στη συνέχεια ο ιερέας πέρασε από όλες τις τάξεις για να ευλογήσει τα παιδιά.

“Εύχομαι σε όλα τα παιδιά, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς καλή σχολική χρονιά. Η σημασία της παιδείας είναι καθοριστική στη ζωή του κάθε ανθρώπου. Όπως είπε ο μεγάλος μας φιλόσοφος Σωκράτης: “Η παιδεία, καθάπερ ευδαίμων χώρα, πάντα τ΄ αγαθά φέρει”. Η μόρφωση, όπως μία εύφορη γη φέρνει όλα τα καλά. Γι' αυτό οφείλουμε όλοι να φροντίσουμε για την παροχή αυτού του πολύτιμου αγαθού. Από τη μεριά μου διαβεβαιώνω για ακόμη μία φορά ότι η δημοτική αρχή κάνει και θα συνεχίσει να κάνει, ό, τι χρειάζεται, για τη διασφάλιση κατάλληλων και ασφαλών συνθηκών στα σχολεία μας” δήλωσε ο Δήμαρχος Μ. Καρράς. 

Ο Δήμαρχος 

Εμμανουήλ Καρράς

agios-mama-agiasmos_1 agios-mama-agiasmos_2 agios-mama-agiasmos_3 agios-mama-agiasmos_4 agios-mama-agiasmos_5 agios-mama-agiasmos_6 agios-mama-agiasmos_7 agios-mama-agiasmos_8 agios-mama-agiasmos_9 agios-mama-agiasmos_10

 

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Φεστιβάλ Θάλασσας 2019

Παράταση ρύθμισης οφειλών

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Σύνδεση σε αποχετευτικό δίκτυο

Δημοτικά Τέλη

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα