Δελτία Τύπου

Τελέσθηκε ο Αγιασμός για τη θεμελίωση του 3ου Νηπιαγωγείου Ν. Μουδανιών

Τελέσθηκε σήμερα το πρωί ο  Αγιασμός για τη θεμελίωση του 3ου Νηπιαγωγείου Ν. Μουδανιών παρουσία του Δημάρχου Μ. Καρρά, του Βουλευτή Απ. Πάνα, Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων, Εκπροσώπων Υπηρεσιών και Φορέων, Εκπαιδευτικών, Γονέων και μικρών παιδιών. 

Η “νέα στέγη” για τους μικρούς μαθητές ετοιμάζεται και σύντομα θα πάρει μορφή. Θα έχει συνολική κάλυψη 492,10 τ.μ. και δόμηση 418,08τ.μ.. Πρόκειται για είναι ένα ολοήμερο νηπιαγωγείο με δύο αίθουσες εργασίας, μία αίθουσα ανάπαυσης, έναν χώρο για τραπεζαρία και κουζίνα, ένα γραφείο νηπιαγωγών και μία αίθουσα πολλαπλών χρήσεων. 

Θα δημιουργηθεί, δηλαδή, ένα ισόγειο κτίριο στο οποίο θα αναπτύσσονται όλες οι παραπάνω χρήσεις σε ένα ενιαίο επίπεδο. Θα έχει τρεις εισόδους για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών και για λόγους πυρασφάλειας. Η κύρια είσοδος στο κτίριο θα κατασκευαστεί από την βορειοανατολική του πλευρά με μια ράμπα που θα στεγάζεται με πέργκολα από οπλισμένο σκυρόδεμα και οριζόντια ξύλινα στοιχεία, ώστε να επικαλύπτουν την οροφή της. Επιπλέον, θα κατασκευαστούν και δύο βοηθητικές είσοδοι στη βορειοδυτική και νοτιοδυτική πλευρά.

Από τα τρία σημεία εισόδου στο κτίριο θα δημιουργηθούν δύο διάδρομοι, οι οποίοι ουσιαστικά θα καθορίζουν και τις ζώνες με τις διαφορετικές χρήσεις. Στο νοτιοανατολικό τμήμα του κτιρίου θα χωροθετηθούν οι αίθουσες εργασίας και ανάπαυσης και στο βόρειο τμήμα του θα αναπτυχθούν οι υπόλοιπες χρήσεις του κτιρίου.

Ο Δήμαρχος 

Εμμανουήλ Καρράς

AgsmGdmsxl_1 AgsmGdmsxl_2 AgsmGdmsxl_3 AgsmGdmsxl_4 AgsmGdmsxl_5 AgsmGdmsxl_6 AgsmGdmsxl_7 AgsmGdmsxl_8

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Φεστιβάλ Θάλασσας 2019

Παράταση ρύθμισης οφειλών

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Σύνδεση σε αποχετευτικό δίκτυο

Δημοτικά Τέλη

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα