Νέα Γενιά

Πρόγραμμα ανταλλαγής νέων

Πρόγραμμα ανταλλαγής νέων μεταξύ Ελλάδας, Ισπανίας, Ρουμανίας, Βουλγαρίας, και Ιταλίας, ηλικίας 18-25 ετών πρόκειται να υλοποιήσει ο Δήμος Νέας Προποντίδας σαν συντονιστής προγράμματος, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς.

Στην ανταλλαγή 6 νέοι, κάτοικοι του Δήμου Νέας Προποντίδας, από τις 22 Ιουνίου έως την 1 Ιουλίου 2012, θα συναντηθούν στα Νέα Μουδανιά με συνομήλικούς τους από τις παραπάνω χώρες και θα συμμετάσχουν στην πραγματοποίηση του προγράμματος VOLUME ART OF VOLUNTEERS”.

Καλούνται οι νέοι που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, να καταθέσουν αίτηση συμμετοχής στο Δημαρχείο Μουδανιών, Μ. Αλεξάνδρου 26 (γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου 2ος όροφος) καθώς και στα Δημοτικά Καταστήματα Νέας Τρίγλιας και Νέας Καλλικράτειας, από σήμερα Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου έως την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012.

 

Προϋποθέσεις συμμετοχής:

  • Ηλικία συμμετεχόντων: 18-25 ετών (φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας)

  • Πτυχίο Αγγλικής Γλώσσας First Certificate (φωτοτυπία πτυχίου)

  • Πιστοποιητικό εντοπιότητας ή βεβαίωση μόνιμης κατοικίας από το Δήμο Νέας Προποντίδας.

 

Σε περίπτωση που οι αιτήσεις συμμετοχής ξεπεράσουν τον αριθμό των θέσεων θα πραγματοποιηθεί κλήρωση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012 και ώρα 14.30.

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Φεστιβάλ Θάλασσας 2019

Παράταση ρύθμισης οφειλών

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Σύνδεση σε αποχετευτικό δίκτυο

Δημοτικά Τέλη

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα