Δελτία Τύπου

Πραγματοποιήθηκε η θεμελίωση του 4ου Νηπιαγωγείου Ν.Μουδανιών

Η τελετή θεμελίωσης του 4ου Νηπιαγωγείου Ν.Μουδανιών πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018, από τον πρεσβύτερο της ενορίας Ν.Μουδανιών παρουσία του Δημάρχου Ν.Προποντίδας κ.Εμμανουήλ Καρρά, της Βουλευτή κ. Σωτηρίας Βλάχου, των αντιδημάρχων κ. Κωνσταντίνο Κοκκινίδη, Γεώργιο Μπομπότα και Γιάννη Καραπανταζή, του προέδρου της Δ.Κ.Ν.Μουδανιών κ. Νικόλαο Θεργιό, του Γενικού Γραμματέα του Δήμου κ. Αντρέα Λέλεκα, της Σχολικής Συμβούλου Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Χαλκιδικής Ραχήλ Μαρτίδου, της Προϊσταμένης Εκπαιδευτικών Θεμάτων Α/θμιας Εκπαίδευσης Ζωής Χριστέλη, υπαλλήλων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, εκπροσώπων της αναδόχου εταιρίας, εκπροσώπων του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και παρουσία μαθητών και δασκάλων.

Επενδύουμε στο μέλλον των παιδιών μας προσπαθώντας να τους παρέχουμε ένα ασφαλές και σύγχρονο χώρο εκπαίδευσης. Το 4ο Νηπιαγωγείο Ν.Μουδανιών είναι ένα από τα τρία νηπιαγωγεία που κατασκευάζονται ήδη στο Δήμο μας και ως εκπαιδευτικός είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιαυτό. Οι εργασίες κατασκευής του 4ου Νηπιαγωγείου Ν.Καλλικράτειας και το 5ου Νηπιαγωγείου Ν.Μουδανιών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Με συντονισμένες προσπάθειες θα συνεχίσουμε το έργο που έχουμε ξεκινήσει και αυτό το αποδεικνύει και η ένταξη κατασκευής του 3ου Νηπιαγωγείου Ν.Μουδανιών στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Κεντρική Μακεδονία”. 

Ο Δήμαρχος

 Εμμανουήλ Καρράς

them_4nipmoud_1 them_4nipmoud_2 them_4nipmoud_3 them_4nipmoud_4 them_4nipmoud_5 them_4nipmoud_6 them_4nipmoud_7 them_4nipmoud_8

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Φεστιβάλ Θάλασσας 2019

Παράταση ρύθμισης οφειλών

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Σύνδεση σε αποχετευτικό δίκτυο

Δημοτικά Τέλη

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα