Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας 2017

Έναρξη του Μαθητικού Φεστιβάλ Θάλασσας 2017 του Δήμου Ν. Προποντίδας

Άνοιξε τις πύλες του το Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας 2017 του Δήμου Ν.Προποντίδας χθες  βράδυ, προσφέροντας σε όσους παραβρέθηκαν στο Αμφιθέατρο Ν. Μουδανιών χαρά, αισιοδοξία, συγκίνηση και ελπίδα για το μέλλον.
Στο Φεστιβάλ παρουσιάζονται κάθε βράδυ στις 8 στο ευρύ κοινό, οι ετήσιες πολιτιστικές δραστηριότητες των μαθητών των σχολείων της Α/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ν. Προποντίδας, προκειμένου να προαχθεί η αξία της πολιτιστικής δημιουργίας και η σύνδεση της μαθητικής ζωής με την ευρύτερη τοπική κοινωνία.
Φέτος για πρώτη χρονιά στο Φεστιβάλ, συμμετέχουν και τα 6 Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, που λειτουργούν στο Δήμο Ν. Προποντίδας.
Στο χθεσινοβραδινό πρόγραμμα συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες από  το Ειδικό Δημοτικό και Ειδικό Νηπιαγωγείο Ν. Προποντίδας, το ΚΔΑΠ Ν. Τρίγλιας, το Δημοτικό Σχολείο Λακκώματος και από το Δημοτικό Σχολείο Παραλίας Διονυσίου.
Στο Φεστιβάλ βραβεύτηκαν από το Δήμαρχο Ν. Προποντίδας κ. Εμμανουήλ Καρρά, οι μαθητές των παραπάνω σχολείων που διακρίθηκαν σε διαφόρους διαγωνισμούς και δραστηριότητες.
Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά, τους γονείς τους, τους δάσκαλους και τους Διευθυντές των σχολείων για τη συμμετοχή τους.
Στο αποψινό πρόγραμμα συμμετέχουν μαθητές και μαθήτριες από  το 4ο Νηπιαγωγείο Ν. Καλλικράτειας, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Μουδανιών, το ΕΕΕΕΚ Ν. Ποτίδαιας και το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Καλλικράτειας.
Σας περιμένουμε…

Ο Δήμαρχος                                                   Ο Πρόεδρος

Εμμανουήλ Καρράς                                  Εμμανουήλ Μπέης

1111111_1 en_math_fest__1 en_math_fest__2 en_math_fest__3 en_math_fest__4 en_math_fest__5 en_math_fest__6 en_math_fest__7 en_math_fest__8 en_math_fest__9 en_math_fest__10 en_math_fest__11 en_math_fest__12 en_math_fest__13 en_math_fest__14 en_math_fest__15 en_math_fest__16 en_math_fest__17

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Φεστιβάλ Θάλασσας 2019

Παράταση ρύθμισης οφειλών

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Σύνδεση σε αποχετευτικό δίκτυο

Δημοτικά Τέλη

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα