Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας 2015

1η μέρα Μαθητικού Φεστιβάλ Θάλασσας Δήμου Νέας Προποντίδας

math_festival_PREMIERA_1 math_festival_PREMIERA_2 math_festival_PREMIERA_3 math_festival_PREMIERA_4 math_festival_PREMIERA_5 math_festival_PREMIERA_6 math_festival_PREMIERA_7 math_festival_PREMIERA_9 math_festival_PREMIERA_10 math_festival_PREMIERA_11 math_festival_PREMIERA_12 math_festival_PREMIERA_13

Πρεμιέρα είχε χθες Τρίτη 2 Ιουνίου 2015, το Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας του Δήμου Νέας Προποντίδας και του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού με τίτλο “Χορεύω – Τραγουδάω – Παίζω..”, με τη μεγάλη συμμετοχή του κοινού που χειροκρότησε τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων του Δήμου μας και απόλαυσε πλούσια προγράμματα γεμάτα χορό, μουσική, θέατρο και δρώμενα.
Τα παιδιά μας πρόσφεραν στιγμές χαράς, συγκίνησης, αισιοδοξίας για το μέλλον και έστειλαν μηνύματα ελπίδας και συνεργασίας.
Ας αγκαλιάσουμε ακόμη περισσότερο τις βραδιές δημιουργίας των παιδιών έως το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015 κάθε βράδυ στις 20:30 στο αμφιθέατρο Ν.Μουδανιών και ας χαρούμε την δημιουργικότητα και την ξεγνοιασιά σε αυτές τις πέντε βραδιές πολιτιστικής δημιουργίας.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους μαθητές, τους διευθυντές και τους δασκάλους του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου - Νηπιαγωγείου Νέας Προποντίδας, του Δημοτικού Σχολείου Ν.Ποτίδαιας, του Δημοτικού Σχολείου Λακκώματος και του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ν.Μουδανιών που συμμετείχαν στη χθεσινή βραδιά.
Στο αποψινό πρόγραμμα συμμετέχουν το Δημοτικό Σχολείο Φλογητών – Πλαγίων, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ν.Μουδανιών, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ν.Καλλικράτειας και το Γυμνάσιο Ν.Τρίγλιας.

Ο Δήμαρχος

 Εμμανουήλ Καρράς

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Φεστιβάλ Θάλασσας 2019

Παράταση ρύθμισης οφειλών

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Σύνδεση σε αποχετευτικό δίκτυο

Δημοτικά Τέλη

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα